Rev 0.0 2022-01-01

Inledning

Bakgrunden till att KSAK har skapat en ny version av flygsäkerhetsprogrammet H50P var tillgängliggöra denna viktiga dokumentation i en modern och digitaliserad miljö där läsaren ska kunna navigera mellan dom olika kategorierna och områden för att lättare hitta relevant information för ökad flygsäkerhet.

Med den nya digitala plattformen hoppas vi även kunna skapa mer förenklad vy och mer användarvänlig plattform.

Vi hoppas att denna nya version ska på ett mer visuellt och pedagogiskt sätt bli ett verktyg för utbildning och information för flygklubbarna och dess medlemmar.

Användning

Den nya versionen av flygsäkerhetsprogrammet H50P kommer att på ett nytt sätt kunna användas som både informations- och utbildningsplattform. Den digitala plattformen är kategoriserad i 6 stycken huvudkategorier samlade artiklar relaterade till huvudkategorin.

Här kan du som användare navigera antingen bland alla artiklar eller välja en specifik kategori med dess aktuella innehåll.

Varje artikel kan även laddas ned som pdf med knappen längst ner för att spara ner varje publikation lokalt för att spara artikel lokalt eller skriva ut.

Här kommer du inom snar framtid även hitta utvecklat förslag på hur ni kan arbeta i klubben med flygsäkerhetsprogrammet. T ex. klubb- och temakvällar fysiskt eller digitalt.


Ladda ner publikation som pdf.

Download PDF